Over ons

Maak kennis met Jeroen en Jean-Pierre


Wij zijn Jeroen Steppé en Jean-Pierre Jacobs: twee enthousiaste tuinaannemers die goed zijn met groen! We doen aanleg en onderhoud van alle soorten tuinen. Ons groenhart gaat sneller slaan van een groot project, maar ook voor een kleine opdracht stropen wij graag onze mouwen op. Benieuwd hoe onze groene basis gelegd is? Wij stellen ons bedrijf graag aan u voor!

Krachten bundelen


Tuinaannemers Jeroen Steppé en Jean-Pierre Jacobs hebben hun krachten gebundeld en heten sinds januari Green Landscape Gardening Services of kortweg GLG services. Lang hebben we er niet over na hoeven denken. We kennen elkaar en hebben beiden al ervaring. Hiermee bundelen we niet alleen onze vakkennis en jarenlange ervaring, maar ook onze passie en enthousiasme voor het vak. Uw tuin is in goede handen bij ons.

Aanleiding om de krachten te bundelen is dat door samen te gaan en elkaars talenten te benutten, het ook makkelijker is om sneller te schakelen. Dat is een groot voordeel. Namelijk alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd en onze klanten hebben altijd een aanspreekpunt. Dat werkt niet alleen fijn voor ons, maar is vooral voor onze klanten erg prettig!

Een ander belangrijk punt is; met bijna de 10 jaar ervaring van Jeroen Steppé in het tuingebeuren durven we wel te stellen dat we geen groentjes meer zijn. We zijn voor iedere tuinklus in te schakelen. We vullen elkaar perfect aan en vormen een sterk team. Omdat we zo enthousiast zijn over ons vak, hebben we in de loop der jaren niet alleen veel kennis opgedaan, maar verzamelden we het juiste materiaal om ons heen.

Onze visie

Waarom kiezen voor Green Landscape Gardening ?

 • Vakmanschap en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel
  We combineren snel en efficient werken met een oog voor detail. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.
 • Wij hebben kennis van zaken
  We beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om elke job tot een goed einde te volbrengen. Verder heben we het juiste gereedschap voor de opdracht.
 • Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
  Een prettig persoonlijk contact, luisteren naar wensen en ideeën en heldere afspraken zijn de voedingsbodem voor een professioneel tuinonderhoud en/of aanleg.
 • Kwaliteit
  Iedereen roept het, we leveren het !  Een tevreden klant is standard, een blije klant is daarvan de overtreffende trap.  En dààr gaan we voor. Altijd. Zonder uitzondering.

Dus : Waarom kiezen voor Green Landscape Gardening ? Daarom !