Tuinaanleg, renovatie en onderhoud

Het aanleggen van een tuin is een vak apart.

Snoeiwerken

Voor het snoeien van hagen en struiken in alle formaten kan u bij ons terecht.

Boomverzorging

U kan bij ons terecht voor het aanplanten, snoeien, vellen en demonteren van bomen.

Opritten en terrassen

Gezellig genieten op het terras in uw tuin van een zonnige zomer ?

Afsluitingen

Bij ons kan u voor alle soorten afsluitingen terecht.

Tuinaanleg, renovatie en onderhoud

Het aanleggen van een tuin is een vak apart. Eerst is goed nagedacht over het tuinontwerp, de tuininrichting en de beplanting. Daarna kan de tuin daadwerkelijk aangelegd worden. Wij zijn allround tuinaannemers in het aanleggen van alle soorten tuinen. Met oog voor kwaliteit en passie voor het vak, denken wij samen met u na over uw wensen. We staan voor stijl, klasse en vakwerk en leveren kwaliteit en maatwerk op topniveau. We nemen slecht genoegen met het allerbeste resultaat, dat mag u van ons verwachten. Na de oplevering van de tuin krijgt u van ons advies hoe u het best uw tuin kunt onderhouden. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u verzorgen.

De kunst van een mooie tuin is het behouden van een mooie tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin ten alle tijden er goed verzorgt blijft uitzien. Het uitbesteden van uw tuinonderhoud geeft u rust en tijd voor andere zaken. Wij staan garant voor een prachtige tuin.

Snoeiwerken

Voor het snoeien van hagen en struiken in alle formaten kan u bij ons terecht. Zowel  voor seizoensnoeiwerken en onderhoudsnoei van hagen, heesters als vormsnoei van buxus, taxus,… behoren tot de mogelijkheden. U kan ons inschakelen in het kader van een groot tuinonderhoud maar ook voor regelmatig bij te snoeien.  Bovendien wordt het snoeiafval afgevoerd, zodat u geen enkele hinder zult ondervinden.

Een exclusieve tuin verdient tenslotte aandacht om te zorgen dat deze het hele jaar door tot zijn recht komt. Zo heeft u tijd voor andere dingen en kunt u tegelijkertijd zorgeloos genieten van een goed onderhouden tuin die mooi is in ieder seizoen van het jaar.

Boomverzorging

U kan bij ons terecht voor het aanplanten, snoeien, vellen en demonteren van bomen.

Wij maken gebruik van touwtechnieken om ons doorheen de boom te verplaatsen. Doordat wij deze klimtechniek toepassen, zijn wij gespecialiseerd in het snoeien en demonteren van bomen waar je met machines niet kan komen. Waar bomen vaak niet kunnen vallen, demonteren wij deze in kleinere delen en laten de taken en stamstukken door middel van touwtechnieken naar omlaag.  Hierdoor blijven alle onderliggende objecten onbeschadigd. Wij hebben hiervoor een opleiding gevolgd.

Opritten en terrassen

Terassen ; U kunt kiezen uit hout of steen.

Gezellig genieten op het terras in uw tuin van een zonnige zomer ? Het kan nu, dankzij ons. U kan dankzij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment aan verschillende terrassen en dit zowel in hout als steen.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat en dit op basis van uw wensen.

Afsluitingen

Hieronder vindt u alle soorten afsluitingen terug.

  • Draadafsluitingen
  • Draadpanelen
  • Houten schermen
  • Tand en groef planken
  • Luxe schermen (Padouk)
  • Betonnen afsluitingen

Indien gewenst kan u bij ons ook prijs bekomen voor het afbreken en eventueel afvoeren van uw oude afsluiting, coniferen of andere vormen van tuinhagen.